Smoothie με γιαούρτι και αμύγδαλα και μπρόκολο

 


Αυτό το ποτήρι περιέχει συστατικά που καίνε λίπος, όπως το πλούσιο σε ασβέστιο στραγγιστό γιαούρτι, αμύγδαλα και μπρόκολο, φράουλες πλούσιες σε φυτικές ίνες και πικάντικη κανέλα.

Συστατικά που έχει αποδειχτεί πως βοηθούν το σώμα να διασπά τα λιπαρά.

Συστατικά

180 γραμμ. άπαχο στραγγιστό γιαούρτι
10 αμύγδαλα
1/4 μπουκέτα μπρόκολου, χωρίς τα κοτσάνια
1 φλιτζ. καταψυγμένες φράουλες
1/4 φλιτζ. βρασμένα φασόλια
3/4 φλιτζ. παγωμένο πράσινο τσάι
1 κ.γ. τριμμένο λιναρόσπορο
1/4 κ.γ. κανέλα

Οδηγίες


Βιολογική Πόσιμη Αλόη Κρητικής Γης.

 
eshop

 (getProduct) #button=(Αγορά) #price=(€57.00) #sale=(30% Off)



Πρόσθεσε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ και ανακάτεψέ τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάλε το μείγμα σε ένα ποτήρι και πασπάλισε λίγη κανέλα από πάνω. Απόλαυσέ το αμέσως.

Διατροφικά συστατικά

Ποσότητες ανά μερίδα(419,3 γραμμ): Θερμίδες 345, Θερμίδες από λιπαρά 55, Συνολικά λιπαρά 6,1 γρμμ., Κορεσμένα λιπαρά 0,4 γραμμ., Λιπαρά trans 0,0 γραμμ., Χοληστερόλη 0 mg, Νάτριο 121 mg, Συνολικοί υδατάνθρακες 42,7 γραμμ., Φυτικές ίνες 7,2 γραμμ., Σάκχαρα 25,6 γραμμ., Πρωτεϊνη 30,4 γραμμ., Βιταμίνη Α 0%, Ασβέστιο 10%, Βιταμίνη C 248%, Σίδηρος 41%

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)
pepisecrets.blogspot.com

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !