Βότανα που μειώvoυν τον πόνο των ωοθηκών

Οι κύστες των ωοθηκών μπορούν να αναπτυχθούν σε οποιαδήποτε ηλικία, από τη νεογνική περίοδο μέχρι και μετά την εμμηνόπαυση.

Οι περισσότερες αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της εφηβείας, η οποία αποτελεί μια περίοδο στη ζωή της γυναίκας με έντονη ορμονική ανάπτυξη.

Η κύστη στην ωοθήκη αποτελεί ένα πολύ συχνό φαινόμενο σε γυναίκες που βρίσκονται στην αναπαραγωγική ηλικία, σε αντίθεση με εκείνες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση. Πρόκειται για ένα αρκετά συνηθισμένο γυναικολογικό σύμπτωμα, το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη βοήθεια βοτάνων.

Πληθώρα γυναικολογικών παθήσεων είναι δυνατόν να εξομαλυνθούν με τη χρήση των κατάλληλων βοτάνων.

Τύποι κυστών στις ωοθήκες

Λειτουργικές κύστες: Πρόκειται για τον πιο συνηθισμένο τύπο και παρουσιάζεται σε γυναίκες οι οποίες βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία.

Καλοήθεις κύστες: Είναι λιγότερο συνηθισμένος τύπος από τον προηγούμενο. Πρόκειται για καλοήθη κυστικά τερατώματα.
Ενδομητριωσικές κύστες: Αναπτύσσονται παράλληλα με την ενδομητρίωση στις ωοθήκες.

Όταν υφίστανται ρήξη, μπορεί να προκαλέσουν πυελικό πόνο, ακόμη και υπογονιμότητα.


Βιολογική Πόσιμη Αλόη Κρητικής Γης.

 
eshop


Κύστη στην ωοθήκη: Θεραπεία με βότανα

Τα παρακάτω βότανα μπορούν να βελτιώσουν το χρονοδιάγραμμα του έμμηνου κύκλου, να μειώσουν τον πόνο των ωοθηκών και να αυξήσουν την κυκλοφορία στα όργανα αναπαραγωγής. Επίσης, ομαλοποιούν την ωορρηξία και βοηθούν το σώμα να παράγει προγεστερόνη.

Ωστόσο, μη λαμβάνετε βότανα σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή θηλασμού. Τριβόλι
Τζίντζερ
Λυγαριά
Σερενόα
Αγγελική
Μυριόφυλλο
Λιναρόσπορος
Γαϊδουράγκαθο
Ρίζα τσιμιτσιφούνγκα
Αποξηραμένη ρίζα μάκα

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success) 

 health4u.gr 


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !