Το μπρόκολο αποτρέπει με επιβράδυνση την αρθρίτιδα

 


Μια ένωση που βρίσκεται στο μπρόκολο μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή ή την επιβράδυνση της πιο κοινής μορφής αρθρίτιδας.

Η οστεοαρθρίτιδα είναι μια κοινή ασθένεια που προκαλείται από την καταστροφή των χόνδρων και των οστών των αρθρώσεων. Επηρεάζει κυρίως τα χέρια, τα πόδια, την σπονδυλική στήλη, τα ισχία και τα γόνατα. Τα κύρια συμπτώματα είναι ο πόνος και η δυσκαμψία.

Νέα έρευνα σε ποντίκια δείχνει πως η ένωση σουλφοραφάνη επιβραδύνει την καταστροφή του χόνδρου στις αρθρώσεις.

Λαχανικά όπως τα λαχανάκια Βρυξελλών, το λάχανο, αλλά κυρίως το μπρόκολο απελευθερώνουν σουλφοραφάνη.

Βιολογική Πόσιμη Αλόη Κρητικής Γης.

 
eshop

 (getProduct) #button=(Αγορά) #price=(€57.00) #sale=(30% Off)



Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας στη Βρετανία λένε ότι οι προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει πως η σουλφοραφάνη έχει αντικαρκινικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αλλά αυτή είναι η πρώτη μεγάλη μελέτη για τις επιπτώσεις της στην υγεία των αρθρώσεων.

Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Arthritis and Rheumatism, διαπίστωσε ότι η σουλφοραφάνη μπλοκάρει τα ένζυμα που προκαλούν την καταστροφή των αρθρώσεων. Τα ένζυμα είναι πρωτεΐνες που προκαλούν χημικές αλλαγές στο σώμα.

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)
medinova.gr


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !