Η μαργαρίνη είναι η χειρότερη διατροφική επιλογή


Η μαργαρίνη είναι η χειρότερη διατροφική επιλογή που μπορείτε να κάνετε για την υγεία της καρδιάς σας και για την γενικότερη υγεία σας. 
 
Τα συστατικά που περιέχει μπορούν να προκαλέσουν πλήθος ασθενειών, μεταξύ των οποίων καρδιοπάθεια και καρκίνο.
Η μαργαρίνη είναι μια πλαστική τροφή χωρίς κάποια διατροφική αξία. 
 
Τα επεξεργασμένα λίπη που περιέχει συνδέονται με τον καρκίνο. 

Όσο για τις φυτικές στερόλες, τις οποίες προσθέτουν στις μαργαρίνες, οι μελέτες έχουν δείξει ότι προκαλούν αθηροσκλήρωση.
 
Η μαργαρίνη περιέχει υδρογονωμένα και μερικώς υδρογονωμένα τρανς λιπαρά οξέα και βασίζεται στο ηλιέλαιο που έχει 70 φορές περισσότερα ωμέγα 6 λιπαρά οξέα από ότι ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, αυξάνοντας τις φλεγμονώδεις διαταραχές, τις καρδιακές προσβολές και την παχυσαρκία. 
 
Η σπουδαιότητα της σωστής αναλογίας ωμέγα 3 προς ωμέγα 6 λιπαρών οξέων κάνουν το βούτυρο αν και ζωικό μια πιό υγιεινή επιλογή από την μαργαρίνη, γιατί πέρα απο την ισορροπημένη αναλογία λιπαρών οξέων, είναι πλούσια πηγή φυσικής βιταμίνης Α. περιέχει επίσης και τις άλλες λιποδιαλυτές βιταμίνες (D, Ε και Κ2), είναι πλούσιο σε σημαντικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του μαγγανίου, του χρωμίου, του ψευδαργύρου, του χαλκού, του σεληνίου (ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό), και περιέχει αραχιδονικό οξύ και συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) που βοηθάει την εγκεφαλική λειτουργία, προστατεύει από τον καρκίνο και βοηθά το σώμα να παρασκευάζει μύες αντί να αποθηκεύει λίπος.

Antioxidant 24h – Αντιοξειδωτικό που καθαρίζει τις Αρτηρίες από την Αθηρωματική Πλάκα (alert-success)

(getButton) #text=(👉Antioxidant 24h – Αντιοξειδωτικό) #file=(30caps/230mg) #icon=(buy) #size=(1) #color=(#bd2323) #info=(Αγορά)

 

Antioxidant 24h

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !