Το μανιτάρι Chaga (Inonotus Obliquus) Φυτικό φάρμακο για το ανοσοποιητικό

 

Τα μανιτάρια Chaga (Inonotus Obliquus) έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες στη Σιβηρία και σε άλλα μέρη της Ασίας ως φάρμακο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τη βελτίωση της συνολικής υγείας. 

Το μανιτάρι Chaga είναι ένας μύκητας που αναπτύσσεται κυρίως σε δέντρα σημύδας και σε ψυχρά κλίματα. Με εμφάνιση παρόμοια με το καμένο κάρβουνο, συλλέγεται εδώ και αιώνες ως παραδοσιακό φάρμακο. Αν και άσχημο στην εμφάνιση, το μανιτάρι chaga κερδίζει δημοτικότητα στον δυτικό κόσμο για τα πιθανά οφέλη του για την υγεία.

Το Σιβηρικό Μανιτάρι Chaga ή Μανιτάρι της Αθανασίας είναι ENA ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.


Βιολογική Πόσιμη Αλόη Κρητικής Γης.

 

eshop

 (getProduct) #button=(Αγορά) #price=(€57.00) #sale=(30% Off)



Έχει πλούσια αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιική και αντιγηραντική δράση. 

Πλούσιο σε βιοδιαθέσιμα αντιοξειδωτικά στοιχεία, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, ενεργοποιεί άμεσα τον οργανισμό και αντιστρέφει πιθανές κυτταρικές βλάβες ενισχύοντας την υγεία και την μακροζωϊα.

Πως το μανιτάρι Chaga μπορεί να ωφελήσει την υγεία σας 

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και καταπολεμά τις φλεγμονές
Προλαμβάνει και καταπολεμά τον Kαρκίνο
Μειώνει το Sάκχαρο στο αίμα
Μειώνει τη Χοληστερίνη
Υπερτροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά
Επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης
Τα αντιοξειδωτικά του Chaga θα μπορούσαν να έχουν πιθανό ρόλο στη μείωση της αρτηριακής πίεσης
Καταπολέμηση της φλεγμονής
Τα μανιτάρια chaga θα μπορούσαν να αποτρέψουν από το να εμφανίσουν τις παρενέργειες άλλων θεραπειών, όπως η χημειοθεραπεία, η ακτινοβολία και διάφορα φάρμακα

Τρόπος χρήσης / δοσολογία
Ελιξήριο (βάμμα) Ενήλικες: ρίχνουμε 5-10 σταγόνες σε πολύ λίγο νερό και πίνουμε τρεις φορές ημερησίως για διάστημα 30 ημερών. Επαναλαμβάνεται η ίδια διαδικασία μετά από παύση 8-10 ημερών.

Σκόνη: Ενήλικες: Διαλύουμε ένα κοφτό κουτ. γλυκού (2γρ) σκόνη Chaga σε νερό, χυμό, πρωινό κλπ και πίνουμε 1-2 φορές ημερησίως για διάστημα 30 ημερών. Επαναλαμβάνεται η ίδια διαδικασία μετά από παύση 8-10 ημερών.

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)
yperikon.gr

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !