Συνταγή αφέψημα μύρτιλλων γεμάτο με αντιοξειδωτικά.

 


Μετατρέψτε το συνηθισμένο σας νερό σε ένα απολαυστικό και υγιεινό ρόφημα με αυτήν την εύκολη συνταγή με μύρτιλλα.

Συνδυάζοντας τη γλυκύτητα των μύρτιλων, το ξύσμα των λεμονιών και την αρωματική πινελιά του φρέσκου θυμαριού, αυτή η συνταγή ανεβάζει την εμπειρία ενυδάτωσης σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Γιατί να επιλέξετε νερό με έγχυση φρούτων;

Τα αφεψήματα φρούτων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε την καθημερινή σας πρόσληψη νερού.

Προσθέτουν μια έκρηξη γεύσης και μια δόση ομορφιάς στο κανονικό σας ποτήρι νερό, κάνοντας την ενυδάτωση μια απολαυστική εμπειρία.

Βουτήξτε στο Blueberry Bliss: Σε αυτή τη συνταγή, εστιάζουμε σε ένα παγκοσμίως λατρεμένο φρούτο - το μύρτιλο. Γνωστά για τη νόστιμη γεύση και τα οφέλη για την υγεία, τα βατόμουρα αποτελούν το τέλειο συστατικό έγχυσης.

Αυτό το νερό βατόμουρου συνδυάζει τη φυσική γλυκύτητα των φρέσκων ή κατεψυγμένων βατόμουρων με τη λάμψη των λεμονιών και μια νότα θυμαριού για ένα μοναδικά δροσιστικό ρόφημα.

Πολλά οφέλη: Εκτός από την ακαταμάχητη γεύση του, αυτό το νερό εμπλουτισμένο με βατόμουρα είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν προσπαθείτε να πίνετε περισσότερο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας ή να μειώσετε την πρόσληψη ζαχαρούχων ποτών.

Υλικά: 1/2 φλιτζάνι φρέσκα ή κατεψυγμένα βατόμουρα 2 φέτες λεμονιού 1 κλωνάρι θυμάρι 4 φλιτζάνια νερό Πάγος (προαιρετικό)

Χρησιμοποιήστε μια ξύλινη κουτάλα για να ανακατέψετε απαλά τα υλικά, απελευθερώνοντας τις γεύσεις τους.

Προσθέστε νερό και πάγο (αν θέλετε) και αφήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.

Για πιο έντονη γεύση, αφήστε το να εμποτιστεί όλη τη νύχτα.

Διατηρήστε το νερό βατόμουρου στο ψυγείο και απολαύστε το μέσα σε 24 ώρες για καλύτερη γεύση και φρεσκάδα.

Πρόταση σερβιρίσματος: Ρίξτε αυτό το νερό με λεμόνι με θυμάρι πάνω από πάγο για ένα αναζωογονητικό ρόφημα, ιδανικό για να το πιείτε μια ζεστή μέρα ή μετά από μια προπόνηση.
Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !