Αγνή φροντίδα του μωρού σας κηραλοιφή για συγκάματα


Οι πρώτες εβδομάδες στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό είναι απλά… συγκλονιστικές.

Αισθήματα δέους, συγκίνησης και χαράς αναμειγνύονται με εξάντληση που δεν έχετε ξανανιώσει, η οποία συχνά προκαλεί νεύρα ενώ τα ερωτήματα για το πώς πρέπει να κάνετε το κάθε τι και πώς θα αποφύγετε τα λάθη είναι αμέτρητα.

Από τα πιο βασικά στοιχεία της φροντίδας του μωρού, είναι η τελειοποίηση της τεχνικής για την αλλαγή της πάνας και φυσικά η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος για την πρόληψη ερεθισμών στους γλουτούς του μωρού.

Κηραλοιφή για συγκάματα

Υλικά: 1 κ.σ. Κερί Μέλισσας

4 κ.σ. Σπαθόλαδο

1 κ.σ. Λάδι χαμομηλιού

3 σταγόνες βιταμίνη Ε

3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

3 σταγόνες αιθέριο έλαιο χαμομηλιού

Εκτέλεση: Ζεσταίνετε το λάδι σε μπέν μαρί, προσθέτετε το κερί και στο τέλος τα αιθέρια έλαια αφού έχετε απομακρύνει από τη φωτιά και έχει κρυώσει λίγο το μείγμα για να μην εξατμιστούν.

Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα σε αποστειρωμένο γυάλινο βαζάκι.

Η κηραλοιφή είναι πολύ αναπλαστική και έτοιμη για χρήση όσο για το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. 

pepisecrets.blogspot.gr 


Βιολογική Πόσιμη Αλόη Κρητικής Γης.

 
eshop

 (getProduct) #button=(Αγορά) #price=(€57.00) #sale=(30% Off)


Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !