ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΟΛΑΔΟ.

Μέχρι το τέλος Μαΐου ανθίζει ένα ελληνικό φυτό με ξεχωριστές ιδιότητες.

Πήρε την κοινή ονομασία του ως σπαθόχορτο από την τακτική των Αρχαίων Ελλήνων να το χρησιμοποιούν για να θεραπεύσουν πληγές από σπαθιά, μετά τις μάχες τους.

Το βαλσαμόχορτο, όπως λέγεται αλλιώς, φημίζεται για τις αντισηπτικές, αιμοστατικές και επουλωτικές του ιδιότητες. Επιπλέον, είναι αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικό και βοηθά σημαντικά στην αντιμετώπιση της ισχιαλγίας και τον πόνων στις αρθρώσεις.

Πως θα φτιάξετε κρέμα ανάπλασης για τις ραγάδες. Θα χρειαστείτε: 2 κουταλιές λάδι αβοκάντο, 1 κουταλιά λάδι jojoba, 2 κουταλιές βαλσαμόλαδο (αλλιώς μπορείτε να το βρείτε κι ως λάδι Υπέρικου), 1 κουταλιά (κοφτή) κερί μέλισσας Ζεσταίνετε τα λάδια και το κερί σε μπεν μαρί ώσπου να λιώσουν (όχι να βράσουν).

Ανακατεύετε καλά και το αφήνετε να κρυώσει σε καθαρό γυάλινο βαζάκι.


Βιολογική Πόσιμη Αλόη Κρητικής Γης.

 
eshop

 (getProduct) #button=(Αγορά) #price=(€57.00) #sale=(30% Off)


Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !