Το κουκούτσι του αβοκάντο είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό

 


Έχετε σκεφτεί ποτέ το ταπεινό κουκούτσι του αβοκάντο;

Ενώ τα ίδια τα αβοκάντο είναι γνωστά για τα οφέλη τους στην υγεία, ο παραμελημένος πυρήνας έχει και αυτός πολλά θρεπτικά οφέλη

Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο ανεπιτήδευτος σπόρος είναι μια δύναμη της διατροφής.

Μετατρέψτε το μπλέντερ σας σε μηχανή υγείας

Για Power Blenders: Εάν διαθέτετε ένα ισχυρό μπλέντερ, απλά προσθέστε το κουκούτσι αβοκάντο με τα αγαπημένα σας φρούτα ή λαχανικά.

Το αποτέλεσμα?

Μια αναζωογονητική σούπα ή smoothie, γεμάτη ενέργεια.

Για τα κανονικά μπλέντερ: Στεγνώστε το κουκούτσι για μερικές ημέρες και στη συνέχεια αλέστε το σε λεπτή σκόνη. Ιδανικό για ενίσχυση θρεπτικών συστατικών!

Δεν υπάρχει μπλέντερ;

Κανένα πρόβλημα: Τρίψτε το κουκούτσι. Είναι πιο αργό αλλά εξίσου αποτελεσματικό.

The Avocado Pit: A Nutrition Goldmine

Ενισχύει το ανοσοποιητικό: Πείτε αντίο σε κοινές παθήσεις όπως η αμυγδαλίτιδα και η ρινοφαρυγγίτιδα!

Το κουκούτσι του αβοκάντο είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τα μικρόβια και τα παράσιτα.

Πεπτικό Βοήθημα: Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στους πολιτισμούς της Νότιας Αμερικής, ο λάκκος διευκολύνει τα γαστρεντερικά προβλήματα λόγω των αντιπρωτοζωικών και αντιμυκητιακών ιδιοτήτων του.

Ιδιότητες κατά του έλκους: Τα εκχυλίσματα αβοκάντο έχει αποδειχθεί ότι εμποδίζουν το σχηματισμό έλκους.

Πλούσια σε φλαβονόλες: Αυτά τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τη γήρανση των κυττάρων, έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες και μειώνουν τη φλεγμονή.

Υγεία της καρδιάς: Τα αμινοξέα στο λάκκο βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων, μειώνοντας τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

Υψηλή σε φυτικές ίνες: Ρυθμίζει την πέψη, αντιμετωπίζει τόσο τη διάρροια όσο και τη δυσκοιλιότητα και βοηθά στη διαχείριση του βάρους.

Οφέλη για το δέρμα και τις αρθρώσεις: Όταν εφαρμόζεται τοπικά, αναζωογονεί το δέρμα, προωθεί το σχηματισμό κολλαγόνου, καθαρίζει τα σπυράκια και καταπραΰνει τους πόνους των αρθρώσεων και των μυών.

Φτιάξτε το δικό σας Smoothie με αβοκάντο

Γίνετε δημιουργικοί με ένα θρεπτικό smoothie από αβοκάντο!

Απλώς θρυμματίστε το κουκούτσι (μοιάζει με καρύδα σε υφή), ανακατέψτε με συστατικά όπως μπανάνα και σπανάκι, αλλά θυμηθείτε να το χρησιμοποιείτε με φειδώ λόγω της περιεκτικότητάς του σε τανίνες.

Ιδανικό για αντιγηραντική, αντι-στρες και αναζωογονητική ώθηση.

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)


UltraVIt Aloe Vera 1000ml (100% Φυσικό-Ενισχυμένο με Ω3)

 
eshop

 (getProduct) #button=(Αγορά) #price=(€44.00) #sale=(30% Off)




#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !