Μάσκα προσώπου με ξίδι για τις ρυτίδες

 

Το ξίδι κάνει μερική απολέπιση στο δέρμα, αρκετή για να εξαφανίσει τις ρυτίδες (ειδικά αυτές που βρίσκονται πάνω από το στόμα οι οποίες είναι και οι δυσκολότερες)!

Δώσε άμεσα στο δέρμα σου λάμψη και καθαρή επιδερμίδα, χωρίς μικρόβια και μολύνσεις με μια μάσκα προσώπου από ξίδι.

Συνδυάστε το ξίδι με ένα άλλο δημοφιλές συστατικό που εξισορροπεί τα έλαια προσώπου και κάνει σύσφιξη.

Αυτό το άλλο μαγικό στοιχείο είναι ο μπεντονίτης άργιλος , που βοηθά στη σύσφιξη, τον καθαρισμό και τον τόνο της επιδερμίδας.

Πως θα το κάνεις:

Ανακάτεψε δύο κουταλιές της σούπας άργιλο μπεντονίτη,

μαζί με δύο κουταλιές της σούπας νερό

και μια κουταλιά της σούπας ξίδι πριν τα εφαρμόσεις σε ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπό σου.

Άφησε την μίξη σου να καθίσει πάνω στην επιδερμίδα σου, ώστε να δράσει για πέντε έως 10 λεπτά (εάν έχεις ευαίσθητο δέρμα) ή 15 έως 30 λεπτά (εάν έχεις κανονικό δέρμα) πριν ξεπλύνεις με δροσερό νερό και εφαρμόσεις την ενυδατική σου κρέμα για να λάμψεις αμέσως.

Χρησιμοποίησε αυτή τη μάσκα προσώπου δύο φορές την εβδομάδα, ειδικά αν δοκιμάζεις άργιλο μπεντονίτη για πρώτη φορά στο πρόσωπο σου.

 Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !