Το εύκολο και γρήγορο σνακ για την υγεία του εντέρου σας!

 


Αυτό το εύκολο και γρήγορο σνακ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και περιέχει ποικιλία συστατικών για την υγεία του εντέρου σας!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Για τη γέμιση

100 γρ χουρμάδες

1 κ.σ. κακάο σε σκόνη

1 κ.σ σιρόπι σφενδάμου

2 κ.σ. φυτικό ρόφημα

2 κ.σ. φυστικοβούτυρο

Για την επικάλυψη

300 γρ. χουρμάδες

300 γρ. αμύγδαλα

¼ κ.γ. αλάτι

2.κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

100 γρ. κακάο

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Για τη γέμιση, αφαιρέστε τα κουκούτσια από τους χουρμάδες και προσθέστε τα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μαζί με τα άλλα υλικά για τη γέμιση. Στη συνέχεια, ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα σε ένα μαλακό μίγμα.

Χρησιμοποιώντας 2 κουταλάκια του γλυκού, πλάθετε προσεκτικά 8-10 μικρές μπάλες διαμέτρου περίπου 2 cm.

Πλύντε τον επεξεργαστή τροφίμων και αφαιρέστε τα κουκούτσια από τους υπόλοιπους χουρμάδες και προσθέστε τα στον επεξεργαστή τροφίμων μαζί με τα αμύγδαλα, το αλάτι και το εκχύλισμα βανίλιας.

Τοποθετήστε την εξωτερική γέμιση σε μικρό παραλληλόγραμμο τετράγωνο περίπου 4 εκ. και προσθέστε μέσα τη γέμιση. Διπλώστε πάνω από το εξωτερικό στρώμα έτσι ώστε να περικλείεται και να καλύπτει ολόκληρο το εσωτερικό στρώμα και κυλήστε προσεκτικά σε μια λεία μπάλα. Θέλετε η εσωτερική γέμιση να καλύπτεται πλήρως από την εξωτερική στρώση.

iaso.gr

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !