Τα φύλλα δάφνης ως φυσική θεραπεία για διάφορες παθήσεις


Τα φύλλα δάφνης, χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες ως φυσική θεραπεία για διάφορες παθήσεις.

Με την πρόσφατη αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για τη φυσική υγεία, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν τα πολλά οφέλη των φύλλων δάφνης.

Από την υποβοήθηση της πέψης μέχρι την ανακούφιση από τον πόνο, αυτό το αρωματικό βότανο είναι γεμάτο με βιταμίνες και μέταλλα που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε καλύτερη συνολική υγεία.

Εδώ είναι εννέα εκπληκτικά οφέλη των φύλλων δάφνης:


1. Βελτιωμένη πέψη: Τα φύλλα δάφνης είναι γεμάτα με φυτικές ίνες και βασικές ενώσεις όπως το ελαϊκό οξύ, που μπορούν να βοηθήσουν στην πέψη. Η κατανάλωση φύλλων δάφνης μπορεί να προάγει την καλή υγεία του εντέρου και τη γενική υγεία βοηθώντας το σώμα σας να διασπάσει τα τρόφιμα και να διαλύσει τα επιβλαβή βακτήρια.

2. Χαμηλώστε την αρτηριακή πίεση: Τα φύλλα δάφνης μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Η διουρητική τους δράση αυξάνει την παραγωγή ούρων και ανακουφίζει τον οργανισμό από την περίσσεια νατρίου, συμβάλλοντας στη φυσική μείωση της αρτηριακής πίεσης.

3. Ανακούφιση από τον πόνο: Τα φύλλα δάφνης περιέχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ενώσεις, οι οποίες μπορούν να είναι αποτελεσματικές στην ανακούφιση του πόνου. Ιάπωνες ερευνητές ανακάλυψαν ακόμη ότι τα φύλλα δάφνης που εφαρμόζονται τοπικά μπορούν να μειώσουν τον πόνο στις αρθρώσεις που σχετίζονται με την αρθρίτιδα.

4. Βελτιωμένη υγεία της καρδιάς: Μελέτες έχουν δείξει ότι λόγω των αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων και των αντιοξειδωτικών τους, τα φύλλα δάφνης μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα χοληστερόλης και να βοηθήσουν στην υγεία της καρδιάς.


Βιολογική Πόσιμη Αλόη Κρητικής Γης.

 
eshop

 (getProduct) #button=(Αγορά) #price=(€57.00) #sale=(30% Off)



5. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά: Λόγω της υψηλής τους συγκέντρωσης σε αντιοξειδωτικά, τα φύλλα δάφνης μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών στο σώμα και να προστατεύσουν τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο διατηρεί την επιδερμίδα λεία και νεανική.

6. Ανακούφιση από το άγχος: Είναι γνωστό ότι παίρνοντας μερικές βαθιές αναπνοές από το ζεστό, αρωματικό λάδι από φύλλα δάφνης, μειώνει τα επίπεδα άγχους και βοηθά τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τα αυξημένα επίπεδα άγχους.

7. Ενισχύει το ανοσοποιητικό: Οι αντιμικροβιακές ιδιότητες των φύλλων δάφνης μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία από βακτηριακές και ιογενείς λοιμώξεις που μπορούν να αποδυναμώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

8. Καλύτερη κυκλοφορία: Τα φύλλα δάφνης περιέχουν ρουτίνη, ένα φλαβονοειδές που βοηθά στη διατήρηση της υγείας των αιμοφόρων αγγείων προάγοντας την καλύτερη κυκλοφορία, καθώς και αποτρέποντας τους θρόμβους αίματος.

9. Βελτιωμένη γνωστική λειτουργία: Η τακτική κατανάλωση φύλλων δάφνης πιστεύεται ότι βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου και ορισμένες μελέτες έχουν προτείνει ότι είναι χρήσιμο για την προώθηση της καλύτερης μάθησης, μνήμης και συγκέντρωσης. 

Υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη για την υγεία των φύλλων δάφνης και μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στη διατροφή σας. Είτε τα προσθέτετε στα αγαπημένα σας πιάτα είτε χρησιμοποιείτε το αιθέριο έλαιο για αρωματοθεραπεία, τα φύλλα δάφνης μπορούν να είναι μια εξαιρετική φυσική θεραπεία για τη βελτίωση της συνολικής υγείας σας.

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !