Σωστό serum για μέγιστο όφελος στη περιποίηση προσώπου!

 


Μέχρι τώρα, όλες γνωρίζουμε τις 3 βασικές εντολές περιποίησης της επιδερμίδας:

Δεν κοιμόμαστε με το μακιγιάζ.

Ενυδατώνουμε πάντα την επιδερμίδα.

Χρησιμοποιούμε αντιηλιακή κρέμα.

Ωστόσο υπάρχει μια νέα εντολή που μπορεί να μην είστε τόσο εξοικειωμένες με αυτή:

Χρησιμοποιείτε serum (ορό προσώπου)

Είναι γεγονός πλέον, πως η προσθήκη serum στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, άλλαξε κατά μεγάλο βαθμό την αίσθηση και την εμφάνιση του δέρματος. Δεν είστε πεπεισμένες γι’αυτό;

Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τι ισχύει για τα serum της επιδερμίδας.

Εδώ σας παραθέτω τα σημαντικά οφέλη που έχετε οταν προστίθεται η μαγεία του serum στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Λειτουργούν.

Τα serum διαθέτουν τνη καλύτερη ποιότητα καθώς περιέχουν την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών που θα συναντήσετε σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας.

Συγκριτικά με άλλα καθαριστικά και ενυδατικά καλλυντικά τα οποία περιέχουν συνήθως μεταξύ 5 – 10% δραστικού συστατικού, τα serum μπορούν να περιέχουν μέχρι και 70% δραστικών ουσιών.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πραγματικά αποτελέσματα, είτε θέλετε να τονώσετε την επιδερμίδα σας, ή να μειώσετε τις λεπτές γραμμές και να φωτίσετε το δέρμα σας, είτε να σταθεροποιήσετε ή να απαλλαγείτε από σκουρόχρωμες κηλίδες, το serum είναι κατάλληλο για εσάς .

Μηδενική σύσταση σε πληρωτικά υλικά.

Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα ή είστε επιρρεπείς σε δερματικές εξάρσεις, γνωρίζετε το πόσο σημαντική είναι η αποφυγή φθηνών αποφρακτικών παραγόντων (όπως το ορυκτέλαιο και το πετρέλαιο).

Επειδή το serum είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα συστήματα της επιδερμίδας, δεν περιέχει κανέναν από αυτούς τους παράγοντες.

Στόχος του είναι να εξασφαλίσει ότι τα ενεργά συστατικά που περιέχει (όπως πεπτίδια, βλαστοκύτταρα, βιταμίνες και ωφέλιμα μέταλλα) θα διαπεράσουν το εξωτερικό στρώμα του δέρματος και θα δράσουν κατάλληλα βαθιά στις κάτω στιβάδες τις επιδερμίδας.

Το αποτέλεσμα;

Ένα καθαρό, ισχυρό φίλτρο περιποίησης της επιδερμίδας.

Λιγότερες δερματικές εξάρσεις.Άτομα με επιρρεπές δέρμα σε ακμή, ενωθείτε! Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ενυδατικά (που μπορούν να αφήσουν ένα στρώμα που εμποδίζουν τους πόρους στην κορυφή του δέρματος), τα serum έχουν υδαρή σύσταση – και στην πραγματικότητα, έχουν βάση το νερό αντί να βασίζονται στο πετρέλαιο.

Αυτό σημαίνει ότι απορροφόνται γρηγορότερα, χωρίς να αφήνουν πίσω τους τα παραμικρά υπολείμματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δερματική έξαρση.

Λιγότερο λιπαρή επιδερμίδα.

Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες συχνά, όταν το δέρμα είναι λιπαρό, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να το ενυδατώσουμε και να προσθέσουμε περισσότερο “λάδι στη λιπαρή- φωτιά”.

Ωστόσο τότε οι σμηγματογόνοι αδένες τρελαίνονται, υπερπαράγουν φυσικά έλαια σε μια προσπάθεια να αντισταθμίσουν αυτό που εκλαμβάνεται ως χρόνια ξηρότητα. Έτσι, οι προσπάθειές να κάνουμε το δέρμα λιγότερο λιπαρό καταλήγουν στο να το ωθούμε να γίνεται περισσότερο λιπαρό!

Πότε θα τελειώσει αυτή η τρέλα; Εδώ είναι που έρχεται το serum. Με πολύ πιο ελαφριά σύσταση (και γρηγορότερα απορροφήσιμη) σε σύγκριση με μια κοινή ενυδατική κρέμα, διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο χωρίς να συμβάλλει στην δημιουργία της ενοχλητικής λιπαρής έκκρισης.

Και επειδή κρατάτε το δέρμα σας καλά ενυδατωμένο, δεν θα παθαίνει κρίσεις υπερπαραγωγής σμήγματος – καθιστώντας το έτσι λιγότερο λιπαρό μακροπρόθεσμα.

Εάν είστε πραγματικά προβληματισμένες με το δέρμα σας και δεν έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με άλλα προϊόντα φροντίδας που χρησιμοποιείτε, ένας ορός μπορεί να σας προσφέρει πρόσθετα οφέλη με ουσιαστικό και μακροχρόνιο τρόπο.

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !