Αλόη: Τα μοναδικά της οφέλη...

Η αλόη βέρα, που συχνά θεωρείται θαυματουργό φυτό, έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Χρησιμοποιείται ευρέως ως βασικό συστατικό σε τρόφιμα και ενεργειακά ποτά. Διαφορετικά μέρη του φυτού χρησιμοποιούνται για διαφορετικές επιδράσεις στο σώμα και έχει τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές εφαρμογές.

Η αλόη βέρα χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλά πράγματα όπως τρόφιμα, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και βότανα. Μπορεί να θεραπεύσει πληγές, καρκινική ανάπτυξη, αρθρίτιδα, καθυστερεί τη γήρανση, προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών, μειώνει τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια, βελτιώνει την υγεία της καρδιάς και την υγεία των ούλων.

Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία

Η αλόη βέρα είναι πλούσια πηγή βιταμινών και μετάλλων. Περιέχει σημαντικές βιταμίνες όπως Α, C, Ε, Β1, Β2, Β3, Β6, φολικό οξύ και χολίνη. Είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα λίγα φυτά που περιέχουν βιταμίνη Β12.

Επίσης περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, χρώμιο, σελήνιο, σίδηρο, κάλιο, χαλκό και μαγγάνιο.

Βοηθά στην πέψη

Η αλόη βέρα βοηθά στην λειτουργία της πέψης.

Η κατανάλωση χυμού αλόης βέρα πριν από το γεύμα μπορεί να κάνει το πεπτικό σύστημα να λειτουργεί καλύτερα ώστε να διασπάσει το φαγητό. Αποτρέπει επίσης προβλήματα όπως τα αέρια, το φούσκωμα και η δυσκοιλιότητα.

Είναι ένα εξαιρετικό φάρμακο για άτομα με προβλήματα όπως σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και παλινδρόμηση.

Ενισχύει την ανάκτηση

Βιολογική Πόσιμη Αλόη Κρητικής Γης.

 
eshop

 (getProduct) #button=(Αγορά) #price=(€57.00) #sale=(30% Off)




Η Αλόη Βέρα έχει πολλές ιδιότητες που την καθιστούν εξαιρετική θεραπεία για την επιτάχυνση της επούλωσης σε οποιοδήποτε τραυματισμό.

Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως και αποτελεσματικά για τη θεραπεία ουλών, εγκαυμάτων και δερματικών χαρακών.

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Η αλόη βέρα θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά φυσικά προϊόντα. Λειτουργεί ως αναγεννητής των κυττάρων και προσφέρει αντιβακτηριδιακά και αντιμυκητιακά οφέλη.

Είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, ως εκ τούτου μπορεί να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες και να προστατεύσει το σώμα, ενισχύοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα.

Αντιφλεγμονώδης

Η αλόη βέρα περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα, η οποία της παρέχει τη δυνατότητα να επιβραδύνει ή να αποτρέψει μια φλεγμονή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποφευχθεί ή να επιβραδυνθεί η φλεγμονή που προκλήθηκε από τραυματισμό ή άλλα προβλήματα.

Αποτοξίνωση

Ακριβώς όπως τα φύκια και οι σπόροι chia, η αλόη βέρα είναι επίσης ζελατινώδης φυτική τροφή. Το κύριο όφελος της κατανάλωσης ζελατινώδους φυτικής τροφής στη διατροφή σας, είναι ότι οι γέλες από αυτά τα φυτά κινούνται μέσω του εντερικού σωλήνα και απορροφούν τις τοξίνες οι οποίες αποβάλλονται μέσω του παχέος εντέρου.

Με αυτόν τον τρόπο βοηθούν στην σωστή εξάλειψη των αποβλήτων από το σώμα σας και βοηθούν στην αποτοξίνωσή του.

Καρδιαγγειακή Υγεία

Δεν έχουν διεξαχθεί πολλές μελέτες σχετικά με την επίδραση της αλόης βέρα στην καρδιαγγειακή υγεία, αλλά έχει γίνει κάποια έρευνα που δείχνει ότι το εκχύλισμα αλόης βέρα που εγχέεται στο αίμα μπορεί να πολλαπλασιάσει σημαντικά τη δυνατότητα μεταφοράς οξυγόνου και διάδοσης των ερυθρών αιμασφαιρίων.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal δείχνει ότι η βήτα-σιτοστερόλη από την αλόη βέρα βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης.

Βοηθά επίσης στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, τη βελτίωση της κυκλοφορίας και της οξείδωσης του αίματος, τη μείωση της χοληστερόλης και τη μείωση του κολπικού αίματος, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.

 Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)
pepisecrets


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !