Ασπιρίνη με ελαιόλαδο και βότανα


Η κρητική «ασπιρίνη» με ελαιόλαδο και βότανα. Με παραδοσιακό ελαιόλαδο και βότανα από τα κρητικά βουνά παρασκεύασαν ερευνητές – καθηγητές της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης ένα αναλγητικό φάρμακο που αποτελεί ασπίδα του οργανισμού ενάντια στη γρίπη αλλά και σε άλλες λοιμώξεις.

Τα εργαστηριακά τεστ έως τώρα παρουσιάζουν πολλές θετικές ενδείξεις και αναμένεται να δοκιμαστεί και κλινικά το Φθινόπωρο.

Αν όλα πάνε καλά, όπως λένε οι επιστήμονες, θα κατατεθεί η αίτηση στον Ε.Ο.Φ., προκειμένου να αρχίσει η διάθεση του φαρμάκου στην αγορά σε πολύ χαμηλή τιμή.

Eχει παρασκευαστεί από τρία βότανα της κρητικής γης «βουτηγμένα» στο ελαιόλαδο

Η κρητική «ασπιρίνη» έχει παρασκευαστεί από τρία βότανα της κρητικής γης «βουτηγμένα» στο ελαιόλαδο.

Οι καθηγητές της Ιατρικής Σχολής Ηλίας Καστανάς και Χρήστος Λιονής και ο καθηγητής Βιολογίας Στέργιος Πυρίντσος σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου και την Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία «Γκαλένικα» που εμπνεύστηκαν το φάρμακο υπόσχονται να αποκαλύψουν τη σύστασή του, μόλις ολοκληρωθεί η κλινική έρευνα.

Τα περιεχόμενα του ιστοτόπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success)

Πηγή: NaturaNrg #17


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !