Φτιάξτε μόνοι σας φυσικό after shave

 


Ακόμη κι αν ανήκετε στη μερίδα των ανδρών που δεν διαθέτουν πολλά προϊόντα για την περιποίησή τους, θα έχετε τουλάχιστον ένα, το after shave σας.

Γιατί να μην φτιάξετε το δικό σας αποκλειστικά από φυσικά συστατικά, με υλικά απαλλαγμένα από τοξίνες και λοιπές βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες;

Φέρτε την αυθεντική εμπειρία του κουρείου σπίτι σας

Εμείς σάς έχουμε τη συνταγή για να φτιάξετε αμέσως κιόλας το δικό σας natural after shave.

Τι θα χρειαστείτε: 60ml αλόη vera
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καλέντουλας
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο

 λεβάντας

Εκτέλεση:

Ρίχνετε τα παραπάνω υλικά, αφού μετρήσετε τις ποσότητες προσεκτικά, σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά. Μετά από ένα λεπτό -ίσως και λιγότερο- και όταν πλέον έχετε φτιάξει ένα ομοιογενές μείγμα, το after shave σας είναι ready to use. Πανεύκολο!

Γιατί είναι τόσο απαραίτητο το after shave;

Το ξύρισμα ταλαιπωρεί την επιδερμίδα του προσώπου, η οποία χρειάζεται κάθε φορά συγκεκριμένη περιποίηση και φροντίδα. Το aftershave έρχεται να κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά, να θρέψει σε βάθος το δέρμα σας και να το θεραπεύσει. 

Για αυτό είναι απαραίτητο να έχει το προϊόν που χρησιμοποιείτε ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά που ωφελούν την επιδερμίδα.

Το φυσικό βάλσαμο που σας προτείνουμε “θεραπεύει” το φρεσκοξυρισμένο δέρμα και το κάνει πιο απαλό. Ακόμη, σας δροσίζει, σας φρεσκάρει και σας κάνει να μυρίζετε υπέροχα. Σούπερ.

 Τα περιεχόμενα αυτής της δημοσίευσης είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμεύσουν για να διευκολύνουν ή να αντικαταστήσουν τις διαγνώσεις, τις θεραπείες ή τις συστάσεις ενός επαγγελματία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ζητήστε την έγκρισή του πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία. (alert-success) 

Πηγή.


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !