Σωστή ποσότητα εφαρμογής προϊόντων ομορφιάς προσώπου!

 


Ενυδατική Κρέμα: 1 αμύγδαλο

Όλες οι γυναίκες γινόμαστε λίγο υπερβολικές όταν πρόκειται για την εφαρμογή της ενυδατικής – ωστόσο η εφαρμογή μεγάλης ποσότητας δεν είναι  κατ ‘ανάγκην ότι καλύτερο.  Στη πραγματικότητα, η αυξημένη ποσότητα προϊόντος μπορεί να περιορίσει την ικανότητα του δέρματος να απορροφά σωστά τα συστατικά, προκαλώντας τη συσσώρευση του προϊόντος στην επιφάνειά της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι οι συμφωνημένοι πόροι και το αδύναμο δέρμα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ενυδατική σας κρέμα, εφαρμόστε όσο ένα μέγεθος αμυγδάλου στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ σας με απαλές, ανοδικές κινήσεις.

Κρέμα ματιών: 1 μπιζέλι και για τις δύο περιοχές των ματιών

Κατά την εφαρμογή κρέμας ματιών, το μέγεθος ενός μπιζελιού είναι επαρκές. Εμπλουτισμένη με βιταμίνες και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, τέτοιου είδους φόρμουλες θεραπεύουν, προστατεύουν και απαλύνουν το δέρμα γύρω από τα μάτια, μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών, μαύρων κύκλων και πρηξίματος. Η περιοχή των ματιών θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή. Σας συνιστούμε να την εφαρμόζετε με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις στο δέρμα γύρω από τα δύο μάτια και να αποφεύγετε το τράβηγμα και το τρίψιμο αυτής της ευαίσθητης περιοχής.

Καθαριστικό: 1/2 πάτημα της αντλίας

Με το πέρασμα του χρόνου, η χρήση μεγάλης ποσότητας καθαριστικού μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ικανότητα του δέρματος να παράγει τα δικά του ενυδατικά και εξισορροπητικά έλαια, αφήνοντάς την αίσθηση ξηρού και ερεθισμένου δέρματος. Από την άλλη μεριά, η χρήση πολύ μικρής ποσότητας προϊόντος μπορεί να αποτρέψει τον ενδελεχή καθαρισμό, αφήνοντας πίσω ακαθαρσίες και υπολείμματα που μπορεί να φράξουν και να διογκώσουν πόρους. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μισή συμπίεση της αντλίας της αγαπημένης σας  κρέμας καθαρισμού για να ξεπλύνετε τη συσσώρευση ρύπων και παράλληλα να διατηρήσετε το φράγμα υγρασίας του δέρματος άθικτο.

Απολεπιστικό: 1-2 αμύγδαλα (ανάλογα το προϊόν)

Η απολέπιση είναι ένα βασικό βήμα προς την επίτευξη μιας λαμπερής και γεμάτης ακτινοβολίας επιδερμίδας – αλλά η χρήση μεγαλύτερης ποσότητας προϊόντος δεν σημαίνει πώς θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Για να αφαιρέσετε απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να εξομαλύνετε την εμφάνιση του δέρματός σας, σας συνιστούμε να τοποθετήσετε στην παλάμη του χεριού σας μια ποσότητα όσο 1-2 αμύγδαλα, προσθέτοντας λίγες σταγόνες νερού. Έπειτα κάνετε απαλά μασάζ την πάστα στο δέρμα σας για να την εφαρμόσετε πριν τη ξεπλύνετε προσεκτικά.

Μάσκες: 1 αμύγδαλο

Η μάσκα είναι από τα πιο αγαπημένα προϊόντα! Η μάσκα είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να δείτε μια αλλαγή στο δέρμα σας – αυτές οι θεραπείες περιέχουν συμπυκνωμένες ποσότητες βιταμινών και είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που στοχεύουν σε ποικίλους τύπους δέρματος και διαταραχές. Γι ‘αυτό, αντί να βάλετε μια στρώση πάχους 3 ιντσών από την αγαπημένη σας μάσκα πάνω στο δέρμα σας, θυμηθείτε ότι η ποσότητα όσο το μέγεθος 1 αμυγδάλου είναι αρκετή για να φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Τόνερ: 3 ψεκασμούς

Τα τόνερ, τα toniques και τα ενυδατικά mist  ισορροπούν το pH του δέρματος μετά τον καθαρισμό και το προετοιμάζουν για καλύτερη απορρόφηση των συστατικών στα επόμενα βήματα της ρουτίνας σας. Για να αφήσετε την επιδερμίδα σας λαμπερή και ανανεωμένη, σας προτείνουμε να εφαρμόσετε 3 ψεκασμούς τόνερ απευθείας στο δέρμα ή σε ένα βαμβάκι και να καθαρίσετε απαλά το πρόσωπο και το λαιμό σας.

Έλαια, οροί και συμπυκνώματα: 3 σταγόνες (έλαια και οροί) ή 1-2 (συμπυκνώματα)

Όταν πρόκειται για έλαια, ορούς και συμπυκνώματα, το λίγο είναι αρκετό. Αυτές οι θεραπείες διεισδύουν στο δέρμα, εμπλουτίζοντας το με βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και εκχυλίσματα φυτών και έχουν σχεδιαστεί στο να στοχεύουν σε συγκεκριμένα θέματα όπως ο ανομοιογενής τόνος του δέρματος, οι δερματικές διαταραχές και τα σημάδια γήρανσης. Επειδή τα έλαια, οι οροί και τα συμπυκνώματα είναι τόσο υψηλής συγκέντρωσης, χρειάζεστε μόνο μια μικρή ποσότητα για να απολαύσετε τα πλήρη οφέλη τους. Σας συνιστούμε να εφαρμόζετε 3 σταγόνες ελαίου ή ορού σε καθαρό δέρμα. Για τα συμπυκνώματα, είναι ακόμα μικρότερη η ποσότητα- εφαρμόστε μόλις 1-2  για βέλτιστα αποτελέσματα.

Εφόσον κάνετε τη δική σας έρευνα, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά εδώ.

Ειρήνη Διαμαντοπούλου,
Marketing Προϊόντων & υπηρεσιών Ομορφιάς

(getButton) #text=(👉Biosophica Detoxifying) #file=(Facial Mask 50ml) #icon=(buy) #size=(1) #color=(#bd2323) #info=(Αγορά)

 text


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Learn More
Accept !